CAL TEATRE

Agenda » EL BOSC COM BALLA » CAL TEATRE
Contacte
Jordi Font - Carlos Gallardo
Mail
info@calteatre.com
Telèfon
670066239
Població
Arenys de Mar

Cal Teatre neix el 2015 de les passions comunes dels seus integrants com són el teatre de titelles, la fascinació pels objectes i la creació d'històries que neixen de la màgia quotidiana.



De la necessitat de parlar de la identitat i de la pròpia veu, al 2016 neix “El bosc com balla” que ha participat dins la temporada 2017 del Teatre Tantarantana, del Barcelona Districte Cultural 2018 i ha participat a diversos festivals, dels quals destaca FETEN 2019.



“Joc de Cadires” és el seu segon espectacle i es tracta d'una investigació sobre una de les capacitats humanes més importants per comprendre el món i els que ens envolten: l'empatia. Han fet temporada al Teatre Tantaranta de Barcelona i han participat a diversos festivals com la Mostra d´Igualada 2019, Festival Mitmo 2021, FETEN 2020, la Red de Teatros Alternativos 2020, Red de Teatros de Madrid, Festival Canarias Artes Escénicas 2021, entre d´altres, fent gira per tota Catalunya i tot l'estat.



A CAL Teatre volem crear poètiques i universos on el públic es pugui submergir i viatjar. Acceptem el repte d'explicar allò que és essencial d'una manera diferent i atractiva.


Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.